Reacties

Hieronder een greep uit de reacties van ouders en leerlingen:

  • Graag wil ik Esther Weultjes bedanken voor haar hulp; Onze zoon voelde zich bij haar erg op zijn gemak, heeft veel geleerd en zij wist precies wat hij nodig had. Mocht er vanaf komend schooljaar op de middelbare school weer hulp nodig zijn, dan nemen we zeker contact op.

  • Ik ben zeer tevreden met de coaching. Ik wil het beste voor mijn kind. Ik wil zelfs vaker begeleiding?

  • Faalangstreductietraining (HAVO5): “Ik zou laten weten of ik geslaagd was of niet…. Maar ik ben geslaagd! In één keer, wat was dat een opluchting. Heel erg bedankt Esther”

  • Vader (HAVO3) huiswerkbegeleiding: We wisten het al, maar we hebben vandaag de bevestiging dat onze zoon over is naar klas 4. We willen Pl@n-Es namens mijn gezin bedanken voor de goede begeleiding van mijn zoon het afgelopen schooljaar. Speciale dank voor jou Esther, vanaf het eerste gesprek dat we samen met jou en onze zoon hadden gevoerd bij de intake, wisten wij dat het goed zou komen. Als het aan ons ligt, gaan we volgend jaar gewoon verder en maar dan vanaf de start van het nieuwe schooljaar.

  • Moeder (2TL) Huiswerkbegeleiding: We hebben elkaar vorige week al gesproken, maar ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor al je inzet en energie die je er in hebt gestoken om hem te helpen. Zoals je echt helemaal top in het verslag hebt geschreven, hoop ik echt dat hij in ziet dat hij heel veel werk aan de winkel heeft. Ik hoop dat hij het inziet en er vol voor gaat, en dat hij alles wat hij mee heeft gekregen van jullie, gaat gebruiken.

  • Huiswerbegeleiding (HAVO 4) : Wij zijn als ouders erg bij dat onze zoon over is van 4 Havo naar 5 Havo. Mede dankzij jouw inspanning afgelopen jaar is het hem gelukt over te gaan.

  • Studiecoaching (HAVO 5): Dank voor weer een mooi gedetailleerd verslag. Volgens mij alles goed in kaart gebracht. Ik vind het heerlijk om je verslagen te lezen: wat doorzie jij die kinderen goed zeg! Fijn dat je met mijn dochter gesproken hebt, dat je de zorgen die ze heeft wat hebt kunnen bundelen en benoemen. Ook goed dat ze dan leert, hoe ze er het beste mee om kan gaan. Heb jij geen boekje of naslagwerk met al je tips en trucs? Dan zou ze het nog eens kunnen nalezen. Ik werk al 32 jaar in een commerciële omgeving, maar had nog nooit van G-denken gehoord. Echt fantastisch om die nieuwe dingen te lezen.

  • Bijlesleerling groep 8: Hoi juf Esther, ik zou nog even laten weten wat mijn reken Cito uitslag is. nou, het is me gelukt om de beste score te halen die er is een 1+! Ik ben er echt heel blij mee want begrijpend lezen had ik ook al een 1 dus dat is bij elkaar al heel goed. De grote uitslag zal ik mailen zodra ik die weet.

  • Mijn dochter is echt goed vooruitgegaan door de bijlessen. Haar laatste eindtoets heeft ze Havo niveau gescoord! Een mooi resultaat.